Din väg till körkortet

Vår teoriutbildning ger dig de kunskaper du behöver för att kunna köra säkert i trafiken. Hos oss lär du dig den rätt inlärning,så kallad djupinlärning och inte yt-inlärning bara för att du ska klara provet. Körkortsutbildning är trots allt en utbildning för livet.

Vi erbjuder olika typer av upplägg där du själv väljer mängden stöd du vill ha av oss, antingen deltar du i en lärarledd kurs (2 tim x 6 tillfällen) och/eller väljer du själv när du vill läsa och får då tillgång till våra pärmar och dataprov.

Våra teoripärmar finns översatta till följande språk: arabiska, spanska, turkiska, kurdiska och persiska

Teoripaket

Vårt teoripaket innehåller allt du behöver för att träna inför teoriprovet, böcker och dataprov. Vi hjälper dig med guidning för att du ska kunna vara så förberedd det bara går.

1.800 kr

Lägg till i varukorg

Sultan Ghazal
Sultan Ghazal
2023-12-26
👍👍
Linnea Good
Linnea Good
2023-12-05
Jag rekommenderar Farsta strands trafikskola då de är så hjälpsamma och trevliga samt pedagogiska. Monta var min körlärare, som är riktigt bra på att instruera och ge tips på sådant som är bra att tänka på i olika situationer och har bra tålamod.
Raoan Nouri
Raoan Nouri
2023-11-26
Jätte bra körskola med en väldigt erfaren trafiklärare. Jag fick körkortet i Farsta efter att ha kört där för första gången med endast 3 körlektioner!
Fatima Nilsson
Fatima Nilsson
2023-11-14
Stort tack till alla på körkortspedagogen tillslut tog även jag körkortet!! Extra stort tack till Monta som har varit med från start och varit min lärare
Filip Linder Varveus
Filip Linder Varveus
2023-11-11
Ett stort hjärtligt tack till Körkortspedagogen i allmänhet och Monta Issaoui i synnerhet för god vägledning till det körkort jag nu har till hands. Pedagogiskt, strukturerat och effektivt är de nyckelord som beskriver verksamheten bäst.
Angie
Angie
2023-10-19
Ett jättetack till Körkortspedagogen Farsta Strand! Chahin som sitter i receptionen ska ha en stor eloge för all praktisk hjälp med att boka lektioner, till betalning och ge nödvändig information. Jag körde mest med Richard och Monta, båda två pedagogiska och tydliga under körningen och båda pushade verkligen mig till att tro på mig själv och min körning. Jag tog ungefär 30x körlektioner och började köra i mars 2023 och tog mitt körkort (automat) idag i oktober 2023. Jag rekommenderar varmt denna körskola som både har bra pris, är hjälpsamma, trevliga och har många användbara tips, tusen tack!
Elham
Elham
2023-10-17
Hej! Jag kan säga att ni är jätteduktiga och bästa . Tack för att ni har lärt mig på rätt sätt och jag tog körkortet så snabbt 🙏🏻 Lycka till.
Lovisa Södergren
Lovisa Södergren
2023-09-26
Ett superstort tack till Körkortspedagogen Farsta Strand för all hjälp, tålamod och goda råd under min resa till körkortet. Jag kan verkligen rekommendera denna körskola till dig som vill ta körkortet på ett tidseffektivt men ordentligt sätt. Jag började mina lektioner i juli, och tog körkortet i september. Jag bokade från början deras paket med 30 lektioner, teoriböcker, risk 1an och risk 2an, och körde samtliga 30 lektioner som en intensivkurs på 3 veckor i juli. På grund av nervositet och osäkerhet behövde jag fler lektioner och flera försök innan jag äntligen klarade min uppkörning. Även efter mina underkända uppkörningar har Körkortspedagogen och framförallt trafikläraren Monta peppat mig till att försöka igen, kommit med goda råd om hur jag ska tänka, och hjälpt mig att till slut klara min uppkörning i september. Under mina ~50 lektioner har jag kört med nästan alla lärare på Körkortspedagogen och jag kan varmt rekommendera dem allihopa, men jag valde att boka majoriteten av mina lektioner med Monta, då jag alltid kände att hans pedagogiska sätt och genuint glada humör hjälpte mig att få ut så mycket som möjligt från mina lektioner. Vill även skicka ett tack till trafiklärare Richard, som jag också haft många lektioner med, samt Chahin i receptionen, som hjälpte stort i hur man ska tänka kring upplägget kring de olika delarna av att ta körkortet och alltid fick en att känna sig välkommen!

Dela upp betalningen körkortet genom Resurs bank

Körkortspedagogen samarbetar med Resurs bank för att ta fram fördelaktiga lån för dig som vill dela upp betalningen av körkortet. Genom oss får du möjligheten att betala av körkortet från 1 - 24 månader. Du väljer själv vad som passar dig bäst och vi hjälper gärna till med information och upplägg. Kontakta oss för att starta din resa till körkortet idag.

Kontakta oss